marți, 25 octombrie 2016


SFATURI UTILE SI NECESARE PREGĂTIRI PISCINEI DVS. PENTRU SEZONUL RECE .

Astăzi dorim să avem grijă de cei care vor să-si pregătească Piscina pentru iarna , dându-le câteva sfaturi utile.

1)  Se curăță piscina.  În primul rând, se recomandă să se efectueze o curățare completă a a piscinei dvs.


2) Se spală filtrul.  După curățarea piscinei este necesară spălarea filtrului.

3) Nivelul apei.  Piscina în perioada de iarnă, atunci când acesta este acoperita cu prelata , are un nivel mai scăzut decât cel al funcționării normale. În general, este ținut sub Skimmer,aproximativ 10 cm.

4) Se curata coșurile din Skimmer . Coșurile din skimmer, în sezon sunt umplute cu frunze și insecte. Trebuie să fie curățate, spălate cu apă .

5) Analiza.  În acest moment aveți nevoie pentru a face analiza apei din piscină.
Kit de analiză a apei

6)  Tratamentul de iarnă .  După analiza este necesar a face tratamentul pentru iarna. Tratamentul de iarnă este de a ajusta pH - ul în limitele valorilor optime (7 la 7.4) și ridicați clorul la 3,5 ppm. Dozele produselor variază în funcție de volumul cubic al Piscinei dvs. și tipul de produs utilizat. Odată ce analiza verificata atinge valorile corecte, introduceți ,,anti-alge". Lăsați Piscina in functiune pentru a permite produsului sa ajunga  în toate părțile piscinei. Timpul necesar pentru ca produsele sa ajunga în mod corect în fiecare parte a rezervorului este variabil. Aceasta depinde de capacitatea cilindrică a rezervorului și, mai presus de toate, privind modul în care sistemul de fitrare-recirculare a fost dimensionat. Pentru a "accelera" , aceste operațiuni, dacă este necesar, puteți utiliza poziția "recirculare" . In acest fel apa circulă în interiorul tubului,(fără a trece prin filtru), și înapoi în rezervor. După cum sa menționat anterior , nivelul apei este deja sub skimmere, pentru a circula apa, este necesar să se folosească sifonul de fund.

7) Se acoperă piscina.  In acest moment se poate acoperi piscina cu o prelata de iarna (specială pentru piscina ).

8) Oprirea sistemul de fitrare-recirculare.

 Pompa, sau pompele,(după caz) trebuie să fie demontate  și curățate de orice impurități. Se spală cu apă și se usucă.Filtrul cu nisip trebuie să fie golit de apă.Se verifica starea nisipul. Exact. Utilizarea produselor chimice în combinație cu elementele dizolvate în apă, poate fi "intarit" nisipul. În încheiere , este bine să vă asigurați că acest lucru nu sa întâmplat. Dacă există o instalație de electroliză a sării , celulele trebuie să fie îndepărtate, spălate și depozitate în interior,plasați intr-o soluție acida. Electrozii de sisteme de măsurare pentru produse lichide, la rândul lor, trebuie să fie îndepărtati, spălati și plasati într - o soluție acidă.


9) Am terminat!  Acum piscina dvs. este gata pentru iarna( într -o stare bună).Asteptindu-va  pentru un nou sezon de înot si relaxare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu